Update op: 02-02- 2021

 

Geachte gast,

Vanwege de onzekerheid over uw geplande reis naar Domaine Le Verger, informeren wij u met deze pagina hoe wij de komende periode zullen omgaan met uw reservering en de maatregelen met betrekking tot het coronavirus en de volksgezondheid. Bij vragen kunt u altijd contact met ons opnemen.

Tel:    MARTIN DE NIJS : 0033 7 82 81 33 86

Mail: INFO@DOMAINELEVERGER.COM

ONZEKERE SITUATIE

Is de situatie té onzeker voor u en wilt u omboeken, kan dat. We hebben daarvoor, op basis van het advies van het Franse ministerie van economische zaken, richtlijnen opgesteld. Voldoet u aan al deze richtlijnen, dan kunt u contact opnemen met ons en omboeken. We kunnen ons ook voorstellen dat u wilt annuleren. Dat begrijpen we, maar dat adviseren wij u in eerste instantie niet te doen. Wellicht kunt u nog op vakantie als de aankomstdatum later in het seizoen ligt. Wij nemen altijd 28 dagen voor vertrek per mail contact met u op om de actuele situatie aan u voor te leggen.

 

ALS U WILT OMBOEKEN OF ANNULEREN…WAT DAN

Als u een vakantie heeft geboekt bij ons dan mag u uw vakantie omboeken naar een andere periode. De beschikbaarheid is op onze website na te gaan. Het totaalbedrag van de boeking blijft gelijk en is 18 maanden na de oorspronkelijke aankomstdatum geldig evenals de geldigheidsduur van de mogelijkheid om om te boeken. Met de omboeking vervalt het recht van annuleren. Valt u buiten de omboekingsregeling dan gelden de reguliere annuleringsvoorwaarden zoals onderaan dit artikel is beschreven.

STAP 1. Uw vakantie is geboekt en de aankomstdatum van uw vakantie valt op dit moment niet binnen 28 dagen voor vertrek. Wacht dan nog even rustig af is ons advies. Houdt wel deze pagina, onze web-site en onze faceboekpagina in de gaten.

 

Stap 2. U heeft een aanbetaling gedaan, maar nog niet alle termijnen zijn betaald en u twijfelt of u de restantbetaling moet betalen. Dat hoeft nog niet. Wij bieden u de mogelijkheid om de restant betaling even uit te stellen tot uiterlijk 2 weken voor uw vertrek. Blijkt 2 weken voor vertrek dat u definitief niet kunt afreizen, kunt u alsnog gaan omboeken, met behoud van uw aanbetaling, indien u die u heeft voldaan.

RICHTLIJNEN VOOR HET OMBOEKEN :

 • Omboeken kan als u niet mag in- of uitreizen voor vakantie doeleinden vanuit uw thuis land of Frankrijk.

 • Uw thuis land en/of Frankrijk "op slot" is gezet door de overheid.

 • De omboeking valt in de de periode van 28 dagen voorafgaande aan uw aankomstdatum in Frankrijk.

 • U kunt het transit land, in dit geval België, niet doorkruisen en er geen alternatieve routes beschikbaar zijn om bij ons te kunnen komen.

Wees extra goed voorbereid als u ons mailt of belt als u wilt omboeken:

 • Bepaal voor uzelf welke periode u wilt komen (dit jaar of wellicht volgend jaar)

 • Controleer de beschikbaarheid van de periode wanneer u wilt komen op onze web-site of leg contact met ons per mail. We houden alle omboekingen en annuleringen dagelijks bij in ons reserveringssysteem.

Voldoet u aan bovengenoemde richtlijnen? dan kunnen wij u helpen. Neem in dit geval bij voorkeur per mail contact op met ons. 

 

WAT ALS U DE VAKANTIE WILT ANNULEREN

We hopen dat u niet hiervoor kiest, doet u dat toch, check dan eerst de voorwaarden van uw annuleringsverzekering. Wij hanteren onze algemene reservering- en huurvoorwaarden 2019. Die terug te vinden zijn op onze website. * 2 Klik hier!

Wat u in uw overweging dient mee te nemen :

 • Indien uw thuis land en/of Frankrijk ‘op slot’ is gezet door de overheid en u ten gevolge hiervan geen gebruik kunt maken van uw vakantie op Domaine Le Verger, beschouwen wij dat als een extrerne oorzaak. Wij kunnen uw vakantie wel aanbieden, maar u kunt de vakantie niet afnemen ten gevolge van de maatregelen m.b.t. de volksgezondheid genomen door de overheid. 

 • Indien u vanwege de uitbraak van het Coronavirus uw vakantie wilt annuleren, is er geen onmiddelijk recht op restitutie, aangezien het *1 Franse ministerie van economische zaken hiervoor richtlijnen heeft opgesteld. Deze richtlijnen kunt hieronder terug lezen én op de website van de Franse overheid

 • Indien u vanwege de uitbraak van het Coronavirus u niet meer op vakantie wilt, dan zien wij dit niet als geldige annuleringsreden en worden de *2 algemene reservering- en huurvoorwaarden 2019 van Domaine Le Verger gehanteerd.

 • Als u zelf ziek bent geworden, dan kunt u een beroep doen op uw annuleringsverzekering en sturen wij u een creditnota voor de uw verzekering. 

 

*1 In geval van een annulering van uw vakantie. Hanteren wij o.a. de regels van het Franse ministerie van economische zaken. Besluit nr. 2020-315 van 25 maart 2020.

 

De samenvatting van het besluit: 

Betreffende de financiële voorwaarden voor uitzonderlijke en onvermijdelijke omstandigheden of overmacht, kan de toeristische professional u een omboeking/tegoedbon aanbieden in plaats van een onmiddellijke terugbetaling voor elke annulering die tussen 1 maart en 15 september 2020 wordt gemeld bij de verhuurder. Als de professional u een tegoedbon (geldig tot 18 maanden na uitgifte) aanbiedt, bent u verplicht deze te accepteren. U bent echter niet verplicht om het te gebruiken. U kunt dan na afloop van de geldigheidsduur (18 maanden) een verzoek tot terugbetaling indienen.

 

TOT SLOT

We hopen dat u begrijpt dat we in een uitzonderlijke situatie zitten. Zowel voor u als voor ons zijn het rare tijden. We proberen u met de omboekregeling een passende oplossing te bieden. Het uitgangspunt is overleg. Alléén samen kunnen we deze periode het hoofd bieden. Wij hopen op uw steun en u te mogen begroeten, dit- of volgend jaar op ons "Franse stekje" voor een heerlijke vakantie. 

 

A bientôt

 

Chris Aarts en Martin de Nijs

 • Facebook Social Icon
 • Instagram