Le Verger - Gîte

Maison La Rose (het hoofdhuis), is een charmant vrijstaand huis. Opgetrokken uit onregelmatige natuursteen. Dat geeft het huis een bijzondere uitstraling. 

Het huis heeft een moderne leefkeuken die voorzien is van een; vaatwasser, moderne koel-vriescombinatie, kookplaat, afzuigkap, cooker, magnetron en oven. Verder is er voldoende servies en glaswerk aanwezig. De woonkamer grenst direct aan de keuken en is comfortabel ingericht. U beschikt over lekkere fauteuils. Er is een houtkachel die naast sfeer en gezelligheid ook zorgt voor bijverwarming van het huis. Als hoofdverwarming is het gehele huis voorzien van centrale verwarming. Er is een kleine bibliotheek met kook-, leesboeken en informatie over de regio. Verder is er een Stereoinstallatie met USB, en Bluetooth aanwezig, Er is een DVD speler en zijn er internet faciliteiten (ADSL) met WIFI. Satelliet HD tv (met alle Nederlandse- en Franse zenders). Op de eerste etage is het toilet, badkamer, met douche en wastafel, die eenvoudig is ingericht en de slaapkamer. Deze is voorzien van een 2 persoonsbed, met losse matrassen ( 1 persoons), nachtkastjes en leeslampjes. 

 

La Rose heeft ook een bijgebouw " La Petite Poire" . Deze is geschikt voor 2 personen en eventueel een baby/kleuter ( max: 2,5 à 3 jaar). Extra bedje kan worden bijgezet. 

In principe huurt u het huis voor 2 personen, maar mocht u La Petite Poire erbij willen huren, kan dat. Dat maakt het huis geschikt voor 4 personen (evt. met een baby of kleuter). Als u La Rose huurt ( max2 pers.), verhuren wij het bijgebouw niet. Uw privacy vinden wij belangrijk. Kijk voor meer details voor deze combinatie bij  met meerdere op vakantie.

  • Facebook Social Icon
  • Instagram