Met meerdere corona proof een huisje huren. 

Omdat drukte en massatoerisme niet zijn toegestaan, bieden wij een oplossing voor vrienden stellen of famile. Alleen gezinnen, mensen die op hetzelfde adres wonen, mogen in een huis. De woning en studio zijn vrijstaand met een grote tuin rondom. U heeft dus veel rust en vrijheid.

 

Veel gezinnen vinden erg gezellig om samen met anderen op vakantie te gaan. Een weekje weg met opa en oma, beste vrienden of het gezin van broer of zus staat vaak garant voor extra veel vakantieplezier. Terwijl de kinderen zich prima vermaken in het zwembad, kunnen ouders heerlijk bijkletsen onder het genot van een glas goede Franse wijn op een van de terrassen. En wat is er leuker dan ’s avonds samen de barbecue aansteken en met een fijn gezelschap te genieten van een prachtige zomeravond in Frankrijk?

Privacy is een must

Maar ook als u samen geniet van een mooie vakantie, is het fijn om af en toe de rust op te zoeken. De mogelijkheid te hebben om eindelijk eens dat goede boek te lezen, of om gewoonweg ’s ochtends heerlijk nog een uurtje extra in bed weg te dromen. Het blijkt dan ook dat, juist als we met anderen op vakantie gaan, privacy erg belangrijk is. De ruimte hebben om je eigen weg te gaan, ook als we samen vakantie vieren.

Samengevat;

Wilt u samen met anderen genieten, maar vindt u privacy en ruimte ook belangrijk? Domaine Le Verger biedt u dat! 

Een vakantie op ons domein is dé perfecte oplossing! U deelt een fijne ruime tuin, maar u heeft wel een eigen huis met terras. U kunt elkaars gezelschap opzoeken wanneer u maar wilt, maar de rust van uw eigen plekje is altijd dichtbij!

Benieuwd naar de mogelijkheden? Kijk bij accommodatie voor meer informatie over de huizen. 

 

  • Facebook Social Icon
  • Instagram