Le Verger - Studio

La Petite Poire is een charmant vrijstaande studio. Het bestaande deel (de oude schuur) is opgetrokken uit gestuct natuursteen en de aanbouw is gebouwd met Douglashout. (ecologische bouw) totaal (40m2). Het is recent gerestaureerd naar het comfort van de huidige tijd. De studio ligt op het Domaine. La Petite Poire is geschikt voor 2 personen en eventueel een baby/kleuter  ( max: 2,5 à 3 jaar).

De studio heeft een ruime keuken met modern keukenblok, gaskookplaat, koelkastje, koffiezetapparaat en voldoende glazen, servies en pannen. Een eettafel en zitgedeelte met twee comfortabele fauteuils. Verder is er een ruime slaapkamer met een hang/leg kast en bergruimte voor o.a. uw koffers. De badkamer is voorzien van vloerverwarming en handdoeken radiator, douche, wastafel en toilet. De studio heeft een natuurstenen vloer, is goed geïsoleerd en is voorzien van centrale verwarming.

In principe huurt u de studio voor 2 personen, maar mocht u Maison La rose erbij willen huren, kan dat. Dat maakt het geheel geschikt voor 4 personen (evt. met twee baby's of kleuters). Kijk voor meer details voor deze combinatie bij met meerdere op vakantie.

  • Facebook Social Icon
  • Instagram